Objavljeno: ponedjeljak, 31.07.2006. ljeta Gospodnjeg

MI SE ČINI DA TO NI U REDU



Ima nekaj kaj me već malo duže ždere.

Ima tu na blogu hrpa zanimljivih ljudi. I čitam ja tako te blogove i mislim kak ljudi super pišu, odkud im sve te ideje, di su naučili tolika slova. Ja se (barem ja tako mislim) literarno baš i ne izražavam naj jače (Iz Hrvatskog uvijek neka dvojkica).

I onda, Bam! Skužim da su neki moj tekst stavili na naslovnicu. Ajd neki moj crtež, al' – tekst!!! Ma neeeee! Kill me!!!

A, onda opet, jedna od dražih mi blogerica ovdje, koju obvezatno pročitam, malaplavaMP, koja po mojim saznanjima nikada nije završila na naslovnici. Blah!!! Pa dobro vi tamo u uredništvu, nemojte samo gledati slike na njenom blogu – PROČITAJTE NEŠTO!!!

Zabezeknul' sam se kad sam skužil' da mala čak ima kolumnu u Kult-u, a ovi naši – ni zuc. Aj' pohvalite se da imate barem jednu medijsku ličnost, koja redovito ovdje, besplatno ostavlja svoje spisateljske genijalnosti, svima nama na čitanje.

Hmmmmm!!!!

Nepravda!

No, svijet je takav (zasada).

Ovo sam natrkeljao 31.07.2006. u 22:36 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (3) - Ispljuni na papir - #





O temi MI SE ČINI DA TO NI U REDU izjasnili su se:













BALJEZGAM...



Koja je priča? Zakaj se sve ovo događa? Koji im je qrac?

Sve je zapravo počelo jednog dana, kad sam se vratio s posla kući i vidio na CNN-u kako se ruši WTC. Misli sam da starci gledaju neki film.

11.09.2001. Tad je počelo...

Nekoliko tjedana nakon 9/11, Talibani su odbijali predati Osamu Bin Ladena. I tako su Ameri započeli zračne napade na afganistanske vojne objekte i centre za obuku.

Samo 3 mjeseca kasnije, Talibanski režim je kolapsirao, a zadnje postrojbe pobjegle su na jug u grad Kandahar.

Svi su tada mislili da je gotovo. Bilo je gotovo. Demokracija je pobijedila! No, nije bilo baš tako…

Sada, 5 godina poslije, rat u Afganistanu daleko je još od svog kraja. U međuvremenu 3 su nova rata započela. Još ih je nekoliko na horizontu.

I upravo sada, kritične se stvari događaju koje bi mogle ubrzati korak promjena.

Afganistan: Upravo sada, dok ovo pišem, NATO je u procesu preuzimanja osiguranja južnog djela, koje je trenutno pod kontrolom koalicije (ako je još uvijek).

Timing im je mrak. Ta regija trenutno prolazi svoju najkrvaviju fazu nasilja od pada Talibana 2001.

Prošli tjedan, nekoliko stotina talibanskih boraca napalo je zapadno Afganistansku zgradu vlade granatama i strojnicama. Jučer, talibani prijete da će ubiti jednog inženjera uhvaćenog na jugu.

A sada…taram..taram..pojavljuje se novi komandant NATO-a, Lt. Gen. David Richards i misli da je našao čudotvorno rješenje. U subotu je provalio da će učini više, nego samo napadati talibane. On bi jurišao na moćnike koji vode trgovinu opijumom. Da se i tu neki biznis preuzme...kad su već u banani sa naftom.

Al', pazi sad:

NATO ima samo 9 000 vojnika, koji bi trebali pokrivati planine veličine Texas-a. Buahahahahaha!!!!

Za usporedbu: Sovjeti kada su osvajali Afganistan u 80-ima, koristili su 500 000 vojnika, od kojih se 15 000 nije vratilo kući vodoravno i još k tome nisu pobijedili. A NATO bi poslao 9 000 dečkića od 18 – 25 godina. Pobit će ih ko male zečeve.

Irak: Pentagon pojačava snage sa 4 000 novih vojnika (čitaj: zdrogirane djece). Ali, i misija postaje opasnija:

Ne samo da moraju zaustaviti pobunjenike, oni ujedno moraju zaustaviti građanski rat. Umjesto da se bore protiv jednog neprijatelja, oni se moraju boriti sa mnogim grupama i grupacijama od Jihad-ista, Šiitskih militanata, a često i protiv same korupirane vlade.

Prošli tjedan, irački premijer je izjavio da, ako amerika izgubi u Iraku, da će to biti monumentalna pobjeda terorizma u Svijetu, događaj koji bi mogao imati gadne posljedice. Ali, nešto je zaboravio. Pobjeda amerikanaca u Iraku je i pobjeda Irana. I kaj sad? Nemreš baš ispast magarac, a cijeli svijet te gleda. I tako je počeo rat protiv Irana.

Nije vam nitko rekao? Onda, slušaj vamo. U Teheranu su ovaj vikend vlasti objavile, da je konflikt sa zapadom - neizbježan. Toliko neizbježan, da ih je strah o tome i govoriti. Njihova je interpretacija da je rat Izraela protiv Hezbollaha u Libanonu, zapravo samo početak napada na Iran.

Slično o tome razmišljaju ovaj vikend i pametnjakovići u bijeloj kući, samo malo obratno: Hezbollah je stvoren od strane Irana, financiran od Irana i naoružavan od Irana. I tako je po njima, napad na Izrael – napad na zapad (ovo je dobro, tak bum svoj 1. album nazval – napad na zapad…).

I tako, ako baš nisi 100% slijep, primjetit ćeš da je rat između SAD-a i Irana zapravo već počeo (kod suseda u dvorišću).

Sirija: Prošli tjedan, Sirija upozorava da neće dozvoliti Izraelskim avionima da pređu granicu – nekažnjeno, prijeteći se otvorenim sukobom, ukoliko se to dogodi.

Ali ovaj vikend, Izraelske rakete letjele su prema samoj granici sa Sirijom, svega nešto manje od kilometra, uništavajući Libanonski imigracijski centar.

Sirijske vojne snage stavljene su na najviši stupanj opasnosti. Izrael je pozvao 15 000 rezervista koji su spremni da budu raspoređeni u visinama Golana, na granici između dviju država.

Ono na kaj Izraelci p#$%e, je to da je podosta tih raketa koje im lete u dvorište - „Made in Syria“. Bijes preljeva čašu. Još im je tu uletila i ona Rajsica, da ih kao malo smiri, no izgleda da je još jedan oružani sukob neizbježan.

A kaj je sa Saudijskom Arabijom? Oni pak podržavaju Sunije u Iraku, što bi ih moglo zapravo uvući u konflikt. Tu je još i Turska, veliki neprijatelji Kurda u Iraku, koja se zaklela da će poslati trupe u Irak čim se Kurdistan odvoji od Iraka.

I tak…kak je vama prošao dan?

Ovo sam natrkeljao 31.07.2006. u 22:20 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (2) - Ispljuni na papir - #





O temi BALJEZGAM... izjasnili su se:













UN UPOZORAVA!!!



Upravo dobih sljedeće na mail:




UN warning on tsunami threat
31.07.2006 18:23

Indian Ocean states need to revamp bureaucracies and prioritise the education of coastal communities in survival techniques when facing a tsunami threat, the United Nations said today.

Experts warned a conference on the Indonesian island of Bali discussing the development of an Indian Ocean early-warning system that while it was crucial to develop technology to detect tsunamis, community self-preparedness was equally important. "An earthquake that occurs close to a coastline that produces a tsunami could send a wave that arrives minutes before any official warning is issued," said Patricio Bernal, a senior official of Unesco, the UN's science agency. "Countries in the Indian Ocean must give priority to helping coastal communities protect themselves in the event of a tsunami."

People should be taught how to evacuate once the earth starts moving, what to take and where to go. Sue Williams, a Unesco spokeswoman, told the Guardian the earthquake off the south coast of Java on July 17 which resulted in a tsunami that killed more than 600 people "brought things into focus and underlined the urgency of the work that has yet to be done". No warnings reached the Java coast despite officials receiving seismic data that indicated a tsunami was highly probable. Thousands of people saved themselves because they had learned the tsunami indicators following the December 2004 tsunami off Sumatra. The tsunami killed more than 230,000 people in a dozen countries.

Since that disaster, 28 Indian Ocean nations have started to develop warning systems although most are focusing on putting detection instruments in the sea rather than educating people. Bill Clinton, the UN's special envoy on the Indian Ocean tsunami, told the meeting: "Address the last mile in the warning system at the national level." The UN has set up a consortium including UN agencies and the Red Cross and Red Crescent to help. Indonesia's research and technology minister, Kusmayanto Kadiman, admitted today that Indonesia's current warning system is ineffective.

"The most valuable lesson we got from [that tsunami] was that we relied too much on a very bureaucratic structure," he told Reuters. "We send the information to governors and mayors but these individuals are not on 24-hour alert." Ms Williams said it will take tens of millions of pounds from each government and a couple of years to have national systems fully functional. "It's a very big complex process where you're not only dealing with high technology but human nature; teaching them what to do and helping them to do it," she said. "It's not easy to persuade people to leave their homes and livelihoods exposed in situations that are uncertain."

Ovo sam natrkeljao 31.07.2006. u 19:49 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (1) - Ispljuni na papir - #





O temi UN UPOZORAVA!!! izjasnili su se:













Objavljeno: nedjelja, 30.07.2006. ljeta Gospodnjeg

BIBLIJSKI KOD



Baš naletih, pa reko', aj' da vidim koliko su točni.


8th Ab 5766 (2nd Aug 2006), a fire like a terror.



8 Ab 2006, A fire like a terror


In that day there shall be a great shaking in the land of Israel

LINK

Ovo sam natrkeljao 30.07.2006. u 23:34 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (4) - Ispljuni na papir - #





O temi BIBLIJSKI KOD izjasnili su se:













Objavljeno: subota, 29.07.2006. ljeta Gospodnjeg

LJETNO ČUVANJE LJUBIMICA



Odlučio sam si malo popraviti kućni budžet, pa krenuh u novi biznis.

Vrijeme je godišnjih odmora, rado biste na more, ali vam vaše ljubimice oko toga stvaraju probleme. Slobodno nam se obratite, dajte ljubimice u sigurne ruke.

Naša usluga je - vrhunska
Zasebni kavezi.
3 obroka na dan.
Individualne vježbe razgibavanja.
Edukacija.
Grupne radionice.

Uvjeti čuvanja:
Godine starosti vaše ljubimice 18-24 godina.
Mjere približno 90-60-90 sa odstupanjem od 5%.



Mi čuvamo dok se vi odmarate.

Ovo sam natrkeljao 29.07.2006. u 20:40 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (7) - Ispljuni na papir - #





O temi LJETNO ČUVANJE LJUBIMICA izjasnili su se:


































Ovo sam natrkeljao 29.07.2006. u 17:00 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (5) - Ispljuni na papir - #





O temi izjasnili su se:













RODS. NAJBRŽA BUBA MEXICA?




Ovo sam natrkeljao 29.07.2006. u 01:48 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (0) - Ispljuni na papir - #





O temi RODS. NAJBRŽA BUBA MEXICA? izjasnili su se:













Objavljeno: petak, 28.07.2006. ljeta Gospodnjeg

MLADI RATNICI



Myanmar child guerrilla Johnny Htoo surrenders
(AP)
Updated: 2006-07-27 08:38



Johnny Htoo (left) is shown here with his twin brother Luther in a file photo from Dec. 6, 1999, during a meeting with The Associated press at their jungle base in Ka Mar Pa Law, Myanmar. The brothers, then 12, led a small band of ethnic rebels, and became worldwide symbols for child soldiers everywhere. State TV and radio in Myanmar reported Tuesday that Johnny had surrendered to the country's military government.[AP]

LINK







God's Army is an armed revolutionary group that opposes the Theravada Buddhist military government of Myanmar and advocates a doctrine vaguely based on principles of Christianity. They are based in Thailand, and conducted a string of audacious guerrilla actions—for example, seizing the embassy of Myanmar in Bangkok—during the 1990s and early 2000s, which have been described as acts of Christian terrorism.

The group was led by brothers Johnny and Luther Htoo beginning in 1997, who were at that time estimated to be only ten years of age.

source: wikipedia

Ovo sam natrkeljao 28.07.2006. u 21:02 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (2) - Ispljuni na papir - #





O temi MLADI RATNICI izjasnili su se:













Objavljeno: četvrtak, 27.07.2006. ljeta Gospodnjeg

ISTINA O LIBANONU



Ako ne podnosite pogled na smrt, ni u kome slučaju nemojte ići na sljedeći link.

LINK

Oni hrabriji koji će pogledati, vidjet će stvarne slike užasa u Libanonu. Ono što nam mainstream mediji ne prikazuju. Nešto tako zlo i okrutno još nisam vidio. Totalno zastrašujuće. Moje - ja, nije znalo kako bi tu vizualnu informaciju uopće obradilo i prenjelo mi poruku, a da ne doživim blaži srčani udar. Kratki spoj u glavi. Ostadoh bez teksta....

A evo i malo teksta za one koji neće koristiti LINK

CAN YOU HELP US , PLEASE!
Do you know what kind of weapons causes this damage?

Beirut
July 21st, 2006

I left the office early last night ; at midnight.

There was only one devastating picture yesterday : that of two people who were killed in air strikes on Akkar,(the poorer area) in the north, late Wednesday night.

Both corps were black, both were dismembered , both were "weird". I don't think it matters anymore to try to prove that Israel is using unconventional , forbidden weapons .. that would only prove that it should have used "allowed" weapons. Who cares, people are dying anyway. And whatever weapons are being used , the pollution they're creating will kill the survivors from cancer later.

The rest of the pictures were less devastating, conventional : demolished houses, wiped out villages and towns, more refugees , some of them starving, lovely babes on board of US marines ships and colored people from poor countries lining up in front of embassies hoping they will get them out of this hell...

Ovo sam natrkeljao 27.07.2006. u 19:25 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (4) - Ispljuni na papir - #





O temi ISTINA O LIBANONU izjasnili su se:













TORNADO U LONDONU???



Lightning strikes, power failures, flooding and a pre-tornado sighting in London marked a violent storm that swept the region yesterday. The storm pummelled the region with more than 24 millimetres of rain in just over an hour, leaving people scurrying for cover and firefighters scrambling to keep up with weather-related calls. Most of the action came between 12:30 p.m. and 1:45 p.m., with an Environment Canada thunderstorm watch upgraded to a tornado warning after pre-tornado rotating clouds were seen in London. Sirens wailed across Middlesex County as firefighters rushed to at least 18 storm-related calls during that hour, said Rick Jefferson of the London fire department. Three city buildings, including the Idlewyld Inn on Grand Avenue, were reportedly struck by lightning, and firefighters outside the city dealt with downed trees and power lines. Though no serious fires were sparked by lightning, a London-area horse-riding camp that caters to disabled kids was evacuated when the building was hit by lightning...

LINK

Ovo sam natrkeljao 27.07.2006. u 18:36 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (2) - Ispljuni na papir - #





O temi TORNADO U LONDONU??? izjasnili su se:













Objavljeno: srijeda, 26.07.2006. ljeta Gospodnjeg

KOL'KO NAS IMA...



Monthly World population figures:

07/01/06 6,525,486,603
08/01/06 6,531,824,974
09/01/06 6,538,163,345
10/01/06 6,544,297,252
11/01/06 6,550,635,623
12/01/06 6,556,769,530
01/01/07 6,563,107,901
02/01/07 6,569,446,272
03/01/07 6,575,171,253
04/01/07 6,581,509,624
05/01/07 6,587,643,531
06/01/07 6,593,981,902
07/01/07 6,600,115,810


World POPClock Projection

Ovo sam natrkeljao 26.07.2006. u 23:25 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (12) - Ispljuni na papir - #





O temi KOL'KO NAS IMA... izjasnili su se:













GEORGE ORWELL JE JOŠ DAVNO NAPISAO...



“But at least let us have no more nonsense about defending liberty against Fascism. If liberty means anything at all it means the right to tell people what they do not want to hear. The common people still vaguely subscribe to that doctrine and act on it… it is the liberals who fear liberty and the intellectuals who want to do dirt on the intellect…”

Ovo sam natrkeljao 26.07.2006. u 21:01 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (1) - Ispljuni na papir - #





O temi GEORGE ORWELL JE JOŠ DAVNO NAPISAO... izjasnili su se:













ZA STAR WARS FANOVE



Ovo sam natrkeljao 26.07.2006. u 00:05 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (0) - Ispljuni na papir - #





O temi ZA STAR WARS FANOVE izjasnili su se:













Objavljeno: utorak, 25.07.2006. ljeta Gospodnjeg

FAKAT JE ZAHAJCALO





Globalfire

Ovo sam natrkeljao 25.07.2006. u 23:34 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (3) - Ispljuni na papir - #





O temi FAKAT JE ZAHAJCALO izjasnili su se:













SAMO MALO GLASNIJE RAZMIŠLJAM...



...pa mi nemojte zamjeriti...;)


Već dugo proučavam jednu ljudsku glupost, a ta je – iskorištavanje moći.

Ima ona stara; "Daj nekome moć i vidjet ćeš kakav je". Kod mene u firmi imam baš lijepe primjere istoga.

Prije cca. 2 godine, bila je smjena rukovodstva, a novi šefovi bili su postavljeni po političkoj liniji. Na vodeće položaje stavljeni su ljudi koji su dijelili i dobro i zlo sa nama – ostalima. Danas, nakon samo 2 godine, ja te ljude više ne prepoznajem. Mobing, prijetnje, držanje ljudi protuzakonito, duže od 3 godine na ugovor. I još kada napomeneš da su ti isti ugovori ništavni, prijete ti se u stilu "A možeš ti i ne dobiti sljedeći ugovor". Ma pucketa mi lagano, a to sam i otvoreno rekao. A sa tom istom osobom sam volio prije ugodno pročavrljati na nekoj od pauzi za kavu. Bila je OK osoba. Ali što? Dobila je moć. Moć nad svojim nekadašnjim kolegama, koji su danas za nju postali samo zamjenjivi brojevi, koje treba dobro upregnuti i postupati po principu "zobi i bič".

Samo, moć ima jednu zeznutu narav…voli prelaziti na druge ljude, ako biva iskorištavana. A što se onda događa? Ne daj Bože još da se mora vratiti među bivše "kolege". Kakav to mora biti osjećaj? Kakva kazna.

Za moć čovjek mora posjedovati mudrost. Bez mudrosti, moć je opasna i često destruktivna po onoga kome je dana i nad kime je dana. Pa još ako se doda i ljudska glupost, i neki ego trip bez kontrole…pre strašno. A to je upravo ono što se događa kod mene na poslu. Na svu sreću prošao sam dosta životne škole, dosta leadership-a, pa vidim što se događa i znam kako reagirati. Ali gledam ostale, kako puše te spike i tresu se za svoja radna mjesta koja će ionako izgubiti prije ili kasnije.

I tako, gledajući kako trudnice ostaju bez posla, a s druge strane zapošljavaju se trudnice u 4. mjesecu trudnoće, razmišljam kamo to srljamo? Kuda ljudska rasa ide? Neki zaposleni od strane "novog vodstva" bivaju zaposleni nakon 15 mjeseci na neodređeno, dok "repovi", preostali od prijašnjeg vodstva rade već 3 1/2 godine na ugovor te im se još prijeti. Gdje je nestala humanost? Kakva su to vremena došla? Zar je profit postao naš novi - Bog? Zar je ljudski život i ljudska sudbina nešto s čime se možeš igrati kako ti se sprdne? Ako stoji cijela teorija sa karmom, jedino što mogu, je žalite te iste ljude. Ljude koji bi vodili batinom, a ne primjerom.


Ovo sam natrkeljao 25.07.2006. u 21:22 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (4) - Ispljuni na papir - #





O temi SAMO MALO GLASNIJE RAZMIŠLJAM... izjasnili su se:













Objavljeno: ponedjeljak, 24.07.2006. ljeta Gospodnjeg

IZAŠO NOVI SINGL



Ovo sam natrkeljao 24.07.2006. u 19:02 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (5) - Ispljuni na papir - #





O temi IZAŠO NOVI SINGL izjasnili su se:













Objavljeno: četvrtak, 20.07.2006. ljeta Gospodnjeg

PIJAN? NAPUŠEN? LUD?





Evo nekih novijih bisera:

"Gotta go home. Gotta do sumthin tonight. Get ona plane. Go home. It's a long flight. How long is your flight? That's a long flight. Your country is big. His country is big too."

"Your mouth is prettier than my Scott's mouth."


This is not normal behavior. Watch him closely sometime when he's having trouble staying coherent and you can see his eyes come in and out of focus. He does it at the table when Blair is speaking to him and he's looking out across the room as he chomps open-mouthed on his food. This is a distinct change from Bush's speech and behavior at other times. In fact, radical variations in his behavior and speech can be seen by watching him when he is unscripted. Sometimes he's coherent, other times he looks like staying coherent long enough to get a sentence out is almost beyond him, (these are the times he seems to get mean-drunk angry when anyone dares to question him), and sometimes he is just off-the-wall bizarre.


LINK

Ovo sam natrkeljao 20.07.2006. u 23:10 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (3) - Ispljuni na papir - #





O temi PIJAN? NAPUŠEN? LUD? izjasnili su se:













Objavljeno: srijeda, 19.07.2006. ljeta Gospodnjeg

POKLONI



Izraelska djeca se potpisuju na poklone koje će njihovi očevi poslati Libanonskoj djeci. no

Ovo sam natrkeljao 19.07.2006. u 17:29 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (3) - Ispljuni na papir - #





O temi POKLONI izjasnili su se:













NEOBIČNO JUTRO



Pa, hebemu, skoro vam zaboravih ispričati.

Digoh se danas u uobičajenih 6:45, obučem se na brzinu, protutnjam kroz kupaonicu, uletim u dnevni boravak, bacim pogled van...blah...imam kaj za vidjet





Morao sam to slikati, izgledalo je pre ludo. Nikada takvo što nisam vidio. Možda vam je smiješno, ali ja sam to prvi puta vidio u životu. OK. Refleksija od sunca, s naših prozora. Ali nema – naših prozora. Ima samo 1 (slovima: jedan) prozor s te strane.

Rekoh, ne budi lijen, prošvrljaj malo. I tako sam upravo iskopao nešto takvoga na ovom LINKU.



Weird!

Ovo sam natrkeljao 19.07.2006. u 00:22 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (5) - Ispljuni na papir - #





O temi NEOBIČNO JUTRO izjasnili su se:













Objavljeno: utorak, 18.07.2006. ljeta Gospodnjeg

DJ SHADOW OPET ODLIČAN :)



Six days

At the starting of the week
At summit talks you'll hear them speak
It's only Monday
Negotiations breaking down
See those leaders start to frown
It's sword and gun day

Tomorrow never comes until it's too late

You could be sitting taking lunch
The news will hit you like a punch
It's only Tuesday
You never thought we'd go to war
After all the things we saw
It's April Fools' day

Tomorrow never comes until it's too late
Tomorrow never comes until it's too late

You hear a whistling overhead
Are you alive or are you dead?
It's only Thursday
You feel a shaking on the ground
A billion candles burn around
Is it your birthday?

Tomorrow never comes until it's too late
Tomorrow never comes until it's too late
Make tomorrow come I think it's too late


iz filma Fast & the furious: Tokyo drift

Ak' imate previše nepotrošenih Mb-a, ovdje vam je link za DOWNLOAD mp3-ce (5,6 Mb)

Ovo sam natrkeljao 18.07.2006. u 22:47 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (0) - Ispljuni na papir - #





O temi DJ SHADOW OPET ODLIČAN :) izjasnili su se:













Objavljeno: nedjelja, 16.07.2006. ljeta Gospodnjeg

ZAPRAŠIVANJE KOMARACA ILI?









Viđao sam u zadnje vrijeme dosta ovakvih i iznad Zagreba, pa sam se pital' kaj su počeli koristit neko lošije gorivo da uvijek dugo ostaju tragovi.

APDEJT

Iskopao sam nekoliko fotki istih, koje sam slikao prije cca. mjesec dana.



Ovo sam natrkeljao 16.07.2006. u 15:27 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (6) - Ispljuni na papir - #





O temi ZAPRAŠIVANJE KOMARACA ILI? izjasnili su se:













Objavljeno: subota, 15.07.2006. ljeta Gospodnjeg

LJETNI KOLAŽ














Mali APDEJT za maluplavu




Ovo sam natrkeljao 15.07.2006. u 20:11 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (3) - Ispljuni na papir - #





O temi LJETNI KOLAŽ izjasnili su se:













Objavljeno: petak, 14.07.2006. ljeta Gospodnjeg

LIVE FROM LEBANON



Evo post koji je objavio jedan 18-ogodišnjak, sa mjestom prebivališta u Libanonu, prije 6 sati.

Re: Israel has INVADED lebanon

hey guys i just wrote the longest reply of my life and then it didnt send through
so i am extremely mad at the moment so im gunna make this one short

nobody really knows the situation out here unless youre here. we are in saida and wallahi there is bombing less than 10mins from where we are staying. we have been hearing bombs and planes and shootin for two days straight now and it doesnt seem like its gunna end anytime soon (thhere is some goin on as i type)

israel has bombed EVERY SINGLE STREET AND HIGHWAY that leads anywhere in lebanon. we cant leave saida. and we definately cant leave lebanon since they bombed the airport.

to sum things up, i have never been more terrified for my life as i am right now. nobody can eat and we are all just shaking. my heart is racing 24hrs out of the day because we odnt know what to expect.

WE ARE WATCHIN THE BOMBS DROP AND GUNS SHOOTING FROM OUR BALCONIES. WE SEE EVERYTHING. we were watchin the news and they were showing babies and kids dead. the saddest thing EVER it made us all cry because we are in the situation too. bombs droppin on houses and so forth. but of course the f'in media over there shows sh*t all (we were watchin CNN) except some stupid ass town in israel that got a rocket and ONE FREAKIN CASUALTY. INSHALLAH THEY ALL DIE A HORRIBLE AND TORTUROUS DEATH INSHALLAH INSHALLAH INSHALLAH.

and i dont know what nasrullah is thinking...all of this...50casualities for 2 jews? why does he think he can negotiate and get back pow's from israel? AND EVEN IF HE DOES THE MOST IT WILL DO IS CANCEL OUT THE ONES THAT GOT KILLED DURING THIS WHOLE MESS.

all i can say is keep us in your duaas. bombs everywhere. and we hear plans of them bombing the electricity and water so it call gets cut off. everybody stocked up on food and water in the meantime. some retard jew said if they dont get the soldiers back they are gunna repeat what happened 20yrs ago (the huge war). so GOD HELP US. were soooo scared.

i had typed more the last time around maybe when what i wrote comes back to me ill post again. DUASS PLEASE PLEASE PLEASE..

love you guyss...

LINK NA POST

Ovo sam natrkeljao 14.07.2006. u 00:08 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (5) - Ispljuni na papir - #





O temi LIVE FROM LEBANON izjasnili su se:













Objavljeno: četvrtak, 13.07.2006. ljeta Gospodnjeg

FORUM



Ajd, možda se ovaj forum održi na životu, ak' ne - 'ko ga šiša.

ENTER FORUM

Ovo sam natrkeljao 13.07.2006. u 21:41 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (1) - Ispljuni na papir - #





O temi FORUM izjasnili su se:













Objavljeno: srijeda, 12.07.2006. ljeta Gospodnjeg

MOLIM TEOLOŠKU POMOĆ



Nešto mi nije jasno, pa ako se slučajno ovdje zatekne neki teolog ili barem netko sa više znanja o temi od mene, te bih volio da mi se objasni.

Koliko sam upućen (barem što sam vidio i pročitao na net-u), osnovni simboli tzv. sotonista je okrenuti križ i pentagram. E, sad, tražeći nešto, naletio sam na sljedeću sliku, pa mi eto, nije jasno. Jel' ja to slabo vidim ili se netko poigrao Photoshop-om, no ovaj križ je naopak…ili? Pa sad, dajte me prosvijetlite.



Ajd, kad već pitam, zar nije 2. zapovijed po bibliji:

2. Ne pravi sebi lika ni obličja bilo čega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom. Ne klanjaj im se niti im služi. Jer ja, Jahve, Bog tvoj, Bog sam ljubomoran. Kažnjavam grijeh otaca - onih koji me mrze - na djeci do trećeg i četvrtog koljena, a iskazujem milosrđe tisućama koji me ljube i vrše moje zapovijedi.


Pa zašto onda ovo?



A kad već pitam, molim da mi isto tako objasni zašto ne mogu nigdje naći da je papa ikada propovijedao o sljedećem (evanđelje po Ivanu 3,3-5):

3 Isus mu reče: "Zaista, zaista, kažem ti: ako se tko ponovo ne rodi, ne može vidjeti kraljevstva Božjega."

4 Nikodem ga upita: "Kako se može čovjek ponovo roditi, kad je već star. Može li po drugi put ući u utrobu majke svoje i opet se roditi?"

5 Isus odgovori: "Zaista, zaista kažem ti: ako se tko ponovo ne rodi vodom i Duhom (Svetim), ne može ući u kraljevstvo Božje.


Imam osjećaj da ova naša današnja crkva nema veze sa velikim Učiteljem koji je ovom planetom hodočastio prije 2000 godina. Umjesto toga papa i crkva svoju vjeru temelje na tradicijama i ljudskim doktrinama. Da ne spominjem da se nigdje u bibliji ne spominje detalj o tome da se bez 7 sakramenata ne može u "nebo". Toga u knjizi nema. Niti se bilo gdje spominje da svečenik mora živjeti u celibatu, niti bi ih se smjelo zvati – ocem. Barem je tako rekao Matej:

9 I ocem svojim ne zovite nikoga na zemlji, jer je jedan otac vaš, koji je na nebesima!


A brijem si da nam je odgovor dao sam Učitelj u evanđelju po Marku:

6 On im odgovori: "Zgodno je Izaija rekao o vama licemjerima u Pismu:, Ovaj me narod štuje samo usnama, a srce je njegovo daleko od mene.

7 Uzalud me poštuje, nauka je njegova samo čovječja ustanova.

8 Zapovijed Božju ostavljate, čvrsto se držite čovječjih ustanova. Pranje vrčeva, čaša i drugo tako što činite toliko."

9 Tada nastavi: "Dobro razumijete ne osvrtati se na zakon Božji, da očuvate predaju svoju.


Sorry ak' sam vas udavio ovim postom, no tko zna, možda i dobijem odgovore na svoja pitanja. lud

Ovo sam natrkeljao 12.07.2006. u 16:49 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (15) - Ispljuni na papir - #





O temi MOLIM TEOLOŠKU POMOĆ izjasnili su se:













NOVA PRIJETNJA...




THREAT DOWN GENERATOR

Ovo sam natrkeljao 12.07.2006. u 13:46 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (4) - Ispljuni na papir - #





O temi NOVA PRIJETNJA... izjasnili su se:













Objavljeno: ponedjeljak, 10.07.2006. ljeta Gospodnjeg

STRANGE DAYS



Opet se uhvatih u razmišljanju. Poslagale se neke kockice, neki događaji su se napokon povezali.

Jedna od novijih vijesti je da je HAMAS objavio rat Izrael-u. Sranje. Što znači, ako je objavljen rat Izrael-u, objavljen je i SAD-u. Znači, neće biti samo nabacivanja kamenjem, nego bi se to moglo proširiti i do našeg dvorišča. Tko će još uletiti na stranu Palestinaca? Sirija, Iran, S. Korea, Kina, Rusija…jesam nekoga zaboravio? E, sada, da malo skrenem s teme, postoji nešto što se naziva HAARP…

HAARP is a scientific endeavor aimed at studying the properties and behavior of the ionosphere, with particular emphasis on being able to understand and use it to enhance communications and surveillance systems for both civilian and defense purposes.

http://www.haarp.alaska.edu/


...koji možda baš i nije samo ono za što ga predstavljaju, pa možete OVDJE provjeriti i "malo više", odličan start za početak njuškanja. No, uglavnom, moćan stroj, sa puno, puno funkcija i namjena. 01.02.2003. u 28. misiji eksplodirao je Space Shuttle Columbia pri samom take-off-u. Svijet u šok-u, blah! Naletio sam nedavno negdje na podatak da je upravo taj HAARP srušio letjelicu u trenutku kada su trebale biti ispaljene dalekometne rakete sa istoka, pa su ipak odlučili uključiti HAARP i zaustaviti lansiranje raketa (kao jedna od njegovih namjena), bez obzira na Columbia-u. No, kao posljedica, ljudi poginuli – rakete neispaljene. Ajd.

Možda je upravo to razlog ovogodišnjeg odugovlačenja oko lansiranja Discovery-a. Nije se znalo točno vrijeme lansiranja dosta dugo, tobože vrijeme im je u banani, pa će oni onako, ispaliti Shuttle, između oblaka, na aktera. Aaaaajde, poštedite me.

I bome, baaaam, ispalili oni Shuttle između oblaka...

A, kad ono...6 minuta nakon lansiranja Columbia-e, Sjeverna Korea ispaljuje dalekometne rakete. Samo 6 minuta nakon lansiranja. Heeeelouuuu…anybody? Pa iskoristili ljudi "slobodno" nebo da se malo poigraju, no čini mi se da su ipak malčice zakasnili, jer im je akcija bila neuspješna (tako kažu), nisu računali na to da su je nedavno HAARP počeo raditi na 3.6 MW (ako ne i više).

Tko posjeduje vrijeme, vladar je svijeta. Upravljanje vremenom nešto je što čovjeka kopka još od davnih, davnih dana. Danas, velike svjetske sile navodno već posjeduju vrijeme. HAARP je jedan od alata.

Dnevno barem jednom pogledam što se globalno događa, a u zadnje vrijeme primijetio sam česte (i jake) potrese na Aljasci. Sigurno pogađate. Tko je na Aljasci? HAARP je na Aljasci. Sada, ako postoji još jedan takav "uređaj" s – druge strane (npr. Kina ili Rusija), onda bi to značilo da je jedan rat već malo duže u toku. Napad na Aljasku? Potresima? Zašto ne? Sjetite se koju "tehnologiju" ste koristili prije 10 – 15 godina, a pogledajte što danas sve koristite. Da li bi neki od tih uređaja koje koristite danas, tada izgledali kao naučna fantastika? Možda baš to, to što ste okruženi SF igračkama (mobiteli, laptopi, palmovi, roboti, plazma telke i sva ostala čudesa), možda vas to uvjeri da ovo što sam napisao i nije samo SF.

Da se vratim na temu, hoće li "istok" uspjeti onesposobiti HAARP ili će pričekati povratak Columbia-e, da se ispale nove rakete? Koje rakete? Pa one s početka posta, HAMAS je objavio rat Izraelu. Hoće li još jedna posada Shuttle-a biti žrtvovana, ali ovaj puta pri povratku? Ak' se nekaj i dogodi, bar se imaju na kaj izvući, ipak je poispadalo ponešto dijelova pri lansiranju.

Baš me zanima povratak Columbia-e, nakon što "poprave" štogod imaju za "popraviti" tamo gore.

UPDATE:

Nisam religiozan, religije me kao takve (organizirane) ne zanimaju. Zanima me povijest. Budući da je biblija jedna od takvih (povijesnih) djela, volio sam tu i tamo baciti oko u nju. Vjerujem da je i na neki način sažeta raznim proročanstvima, jer me neki dijelovi jako podsjećaju na ova naša doba...


24:1 Isus iziđe iz Hrama. Putom mu pristupiše učenici pokazujući mu hramsko zdanje.

24:2 A on im reče: "Ne vidite li sve ovo? Zaista, kažem vam, ne, neće se ovdje ostaviti ni kamen na kamenu nerazvaljen."

24:3 Dok je zatim na Maslinskoj gori sjedio, pristupiše k njemu učenici nasamo govoreći: "Reci nam kada će to biti i koji će biti znak tvojega Dolaska i svršetka svijeta?"

24:4 Isus im odgovori: "Pazite da vas tko ne zavede!

24:5 Mnogi će doista doći u moje ime i govoriti: 'Ja sam Krist!' I mnoge će zavesti."

24:6 "A čut ćete za ratove i za glasove o ratovima. Pazite, ne uznemirujte se. Doista treba da se to dogodi, ali to još nije svršetak.

24:7 Narod će ustati protiv naroda i kraljevstvo protiv kraljevstva; bit će gladi i potresa po raznim mjestima.

24:8 Ali sve je to samo početak trudova."

24:9 "Tada će vas predavati na muke i ubijati vas. I svi će vas narodi zamrziti zbog imena moga.

24:10 Mnogi će se tada sablazniti, izdavat će jedni druge i mrziti se među sobom.

24:11 Ustat će mnogi lažni proroci i mnoge zavesti.

24:12 Razmahat će se bezakonje i ohladnjeti ljubav mnogih.

24:13 Ali tko ustraje do svršetka, bit će spašen."

24:14 "I propovijedat će se ovo evanđelje Kraljevstva po svem svijetu za svjedočanstvo svim narodima. Tada će doći svršetak."

24:15 "Kada dakle vidite da grozota pustoši, po proroštvu Daniela proroka, stoluje na svetome mjestu - tko čita, neka razumije:

24:16 koji se tada zateknu u Judeji, neka bježe u gore;

24:17 tko bude na krovu, neka ne silazi uzeti što iz kuće;

24:18 i tko bude u polju, neka se ne okreće natrag da uzme haljinu!"

24:19 "A jao trudnicama i dojiljama u one dane!"

24:20 "I molite da bijeg vaš ne bude zimi ili subotom

24:21 jer tada će biti velika tjeskoba kakve ne bijaše od početka svijeta sve do sada, a neće je ni biti."

24:22 "I kad se ne bi skratili dani oni, nitko se ne bi spasio. No poradi izabranih skratit će se dani oni."

Ovo sam natrkeljao 10.07.2006. u 22:50 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (12) - Ispljuni na papir - #





O temi STRANGE DAYS izjasnili su se:













BLOGERICA U PARKU!



Evo jednog posta, nad kojim se valja zamisliti. Koliko je dobro biti šutljiva ofca, tek će vrijeme pokazati, a za one junake i junakinje koje dižu svoj glas protiv sveopće nepravde, trenutna surova realnost je ova:

BLOGERICA U PARKU

Dame i gospodo, dragi moji virtualni prijatelji, svi oni koji se osjećate takvima. Većina nas nikada se nije srela u stvarnom svijetu, van ovih izmješanih jedinica i nula, možda tek pokoji ''mail'' u povjerenju, koji nije za svačije podočnjake. Nikada nisam, a i neću, bježala u anonimnost, da bih sakrivajući se iza asocijativnog nadimka, potiho izrazila svoje stavove i mišljenje, čak i u onim trenutcima razmaknutih nogu nisam baš tiha. Uzalud Vam pokušaji ''nick-name''-a, kad postanete preglasni, preopasni, potencijalna opasnost s eventualnom mogučnosti ugrožavanja interesa samoproglašene klase iznad Vas, sjebati će Vas. Bez brige, imaju načina, znaju kako i s čime. Likom i dijelom, hrabrošću budala, nek' mi oproste svi neustrašivi jurišnici, no ta suma blista ispod crte zbrajanja u trenutku čitanja imena vlasničkih listova, razdrljenih prsiju, duboka dekoltea, trčala sam u susret sjajnom sunčanom odbljesku oštrih bajoneta, još mi samo lančić s gimnastičarem nedostaje (op. Mala Plava: gimnastičar – razumjeti će oni koji znaju vic).
Spomenuh povremeno, ovlaš čak (jebote, k'o Krezumica), realno činjenično stanje. Počevši od svog pubertetskog razdoblja izuzetne emotivno-hormonalne senzibilnosti, sise su tad već prilično narasle, pa do danas. Danas, kad svršavam, ne onako kako mislite, tak' sam jučer svršila, dva puta, ovu asfaltnu, neispisanu, periferijsku ''Zločin i kaznu''. Protivno mojoj volji, činili su mi mnoge stvari. Tukli me, prijetili, pod prijetnjom oružjem tjerali na lažne prijave na policiji, gdje mi je policajac s Hrvatskim grbom, bez ustručavanja rekao kako bi me on bacio s četvrtog kata, nestajale su prijeve u ''Palači pravde'', uništavali su mi imovinu...a imla sam samo 16. Pobjegla sam, pobjegla u strahu za vlastiti život, I NE SAMO VLASTITI, živjela u strahu od ''organa reda i mira'', od korumpiranih istražitelja, pravosuđa, podmitljivih socijalnih službi...o, jebo te Dostojevski. Nikada nisam bila u opasnosti od nekih stranih imena, povampirenih osvajača nepoznatog jezika, uvijek i stalno takve stvari čine, oni koji se kroz medije zaklinju u ovu zemlju pod visoko uzdignutim stijegom, oni koji su Vas, a i mene sustavno zlostavljali i zlostavljaju kroz svoje represivne istance dugih naziva. Svratite ponekad, ne brundaj sad', objasniti ću.
''No sikiriki'', neće ovo biti još jedno tužno baljezganje nedosanjanog djevojačkog sna. Od popljuvanih hladnih haustora, glave pune ljubavnih pjesmuljaka, preko deset godina krvave borbe za preživljavanje, vraćam se natrag. Natrag u park, u blizinu svoje mnogobrojne, najbliže imućne rodbine, čije bogatstvo, po mojoj slobodnoj procjeni, doseže nekoliko milijuna eura. Natrag na cestu. Jebi ga, ne ide više. Jako teško bi bilo ispisati sva događanja, zanima li Vas više, tu sam. Tu sam dok me ne odvedu i kazne jer sam živa, ma, smisliti će razlog. U svom sam gradu, na svojoj cesti, a to je kažnjivo. Pucajte kučke agresorske. Zanimljiva priča, možeš jebenu psihološku studiju napravit. Moj park je i Vaš park.
Dođite, na kavicu, samo je ponesite u nečemu, dođite popušiti pokoju, a možete i koji sendvič donjeti.
Šunka u vlastitom soku, mljac. Očekuje Vas puno zanimljivija priča no što možete pretpostaviti, i mi klošari znamo pokoju, s stvarni imenima i prezienima, mjestima i događajima. Zanemarite poznatu hrvatsku solidarnost, boli me kurac.
Napominjem, ovo nije zajebancija. Nalazi se u parku u ulici Crnojezerska, grad Zagreb, općina Susedgrad ( Stenjevac-Gajnice), jako pristupačno mjesto. Očekujem Vas. Brine li Vas, hoću li baš u tom trenutku piškiti iza grma, evo i telefon:
091/162-5480
Navratite, na razgovorčić.
Poštovana moja virtualna obitelji, razumjeti ćete ako Vam na blogu neću moći komentirati Vaše uratke. Vi ste jedino što mi je preostalo, a kako ovo nije zgoda za široko pučko veselje, vjerovatno će pronaći načina da me ušutkaju, imaju mogućnosti, snagu, policiju, sudove, zakone koje za njih ne vrijede.
Bok!
Voli Vas i očekuje Vaša Mala Plava.
P.S. Proširi vijest ''Blogerica u parku''.
Vi ste jedino što mi je preostalo.

VIDI BLOG



Netko mi je jednom rekao da nije gubitnik onaj koji padne, nego onaj koji se ne digne. Vjerujem da će se MalaPlavaMP uskoro dignuti, ovaj puta još jača i još mudrija.


Ovo sam natrkeljao 10.07.2006. u 14:48 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (1) - Ispljuni na papir - #





O temi BLOGERICA U PARKU! izjasnili su se:













Objavljeno: subota, 08.07.2006. ljeta Gospodnjeg

ZA SVE PRAVE NAVIJAČE...



...da lakše prebrodite kraj prvenstva...jedna galerija - ruskih navijačica...






Ovo sam natrkeljao 08.07.2006. u 23:23 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (23) - Ispljuni na papir - #





O temi ZA SVE PRAVE NAVIJAČE... izjasnili su se:













DŽABE ZAMORČIĆI



No, krasno. Jadan čovjek sve više šljaka, mijenja svoje vrijeme za sve manje para, 7 1/2 mjeseci radi za državu, 4 1/2 za sebe. A, na kraju, ako ti se ne-daj-bože kaj dogodi, još postaješ i besplatni zamorčić za ispitivanje. Heeeeloooouuuu….

Ali, nacrtani, briješ...To se ne događa ovdje, nego u nekoj dalekoj, pokvarenoj, totalitarnoj, korumpiranoj, redneck državi - americi. Je, da, sam se nadajte. Sve to stiže i ovamo, preko bare…sa malim zakašnjenjem (onaj dio s parama, već je odavno stigao)…blah…


Artificial Blood Experiment Hits 27 U.S. Cities
July 07, 2006 10:10 AM

Brian Ross and Joseph Rhee Report:


In 27 cities across the United States, seriously injured accident victims could end up in a medical experiment, without their knowledge or consent.

The experiment involves an artificial blood called Polyheme.

The federal government has given the company that makes it approval to use badly bleeding accident victims as test subjects, without the subjects informed consent.

The only way out is to wear a blue bracelet provided by the company.

The company says it's the only way to test such a product.

But others, including Pastor Paul Burleson of a Denver church alliance, say it turns Americans into human guinea pigs.

"If I'm in accident and I just don't happen to have this particular wristband, that I'd be a guinea pig is unconscionable," he said.

Check to see if your city is among those participating in the Polyheme experiment.


LINK

Ovo sam natrkeljao 08.07.2006. u 22:46 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (3) - Ispljuni na papir - #





O temi DŽABE ZAMORČIĆI izjasnili su se:













GLOBALNO, ŠTO???



Globalno zagrijavanje uzrokovano našim ponašanjem…my ass!!! Kao, mi smo krivi za globalno zatopljenje…mi i naši četverokotačni ljubimci sa unutarnjim sagorijevanjem fosilnih goriva?! Green-house effect?!?!?! Dajte me nemojte batje (a i ostale)!!! Zakaj lijepo ne vele istinu? Cijeli naš Sunčev sistem trenutno prolazi svoju gadnu fazu, a ne samo mi. Evo nekih sitnica vezanih za tu tematiku:

Sun: More activity since 1940 than in previous 1150 years, combined

Mercury: Unexpected polar ice discovered, along with a surprisingly strong intrinsic magnetic field … for a supposedly “dead” planet

Venus: 2500% increase in auroral brightness, and substantive global atmospheric changes in less than 30 years

Earth: Substantial and obvious world-wide weather and geophysical changes

Mars: “Global Warming,” huge storms, disappearance of polar icecaps

Jupiter: Over 200% increase in brightness of surrounding plasma clouds

Saturn: Major decrease in equatorial jet stream velocities in only ~20 years, accompanied by surprising surge of X-rays from equator

Uranus: “Really big, big changes” in brightness, increased global cloud activity

Neptune: 40% increase in atmospheric brightness

Pluto: 300% increase in atmospheric pressure, even as Pluto recedes farther from the Sun

Ovo sam natrkeljao 08.07.2006. u 18:32 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (2) - Ispljuni na papir - #





O temi GLOBALNO, ŠTO??? izjasnili su se:























Ovo sam natrkeljao 08.07.2006. u 15:05 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (0) - Ispljuni na papir - #





O temi izjasnili su se:













Objavljeno: srijeda, 05.07.2006. ljeta Gospodnjeg

TOYNBEE



Kako je nekima opako dosadno...

Out of This World

You might be standing on an interplanetary message
By John Stoehr


Will the dead rise on Jupiter? Could we stop them if we tried?


Weird things are happening at major intersections in downtown Cincinnati -- unnoticed by police or passers-by until it's too late.

Someone is planting bizarre messages on tiles embedded in the road surface. What the tiles are made of, who is placing them and how they get away with it -- all of these questions remain unanswered. What is known is this: We are not alone. The mysterious tiles have been spotted in roads throughout the Western Hemisphere.


LINK


Nije neka nova vijest, još iz tamo davne 2001. Ali ono što povezujem s tom viješću je sljedeća:


WASHINGTON (AP) - Proof that life exists outside the boundaries of Earth continues to elude scientists, but President Bush's budget suggests that ``space aliens'' may be out there. And it could just be a matter of time before they are discovered.

In a brief passage titled ``Where Are the Real Space Aliens?'' Bush's budget document released Monday says several important scientific discoveries in the past decade indicate that ``habitable worlds'' in outer space may be much more prevalent than once thought.The finds include evidence of currently or previously existing large bodies of water - a key ingredient of life as we know it - on Mars and on Jupiter's moons.

The president calls for $279 million next year and $3 billion over five years for Project Prometheus, which includes building the Jupiter Icy Moons Orbiter.

"This mission will conduct extensive, in-depth studies of the moons of Jupiter that may harbor subsurface oceans and thus have important implications in the search for life beyond Earth," the budget reads.

The budget is the second time in recent months that the Bush administration has addressed questions about life in space.



Ovo sam natrkeljao 05.07.2006. u 19:41 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (2) - Ispljuni na papir - #





O temi TOYNBEE izjasnili su se:













JEL' VAMA ČUDAN MJESEC?



Opet me uhvatila faza filozofiranja. To je onaj tren u vremensko – prostornom kontinuumu kada svi bježe od mene. Ostanem sam sa svojim pitanjima. Jučer me ponovo uhvatilo razmišljanje o Mjesecu.

Jel vama Mjesec čudan? Ili je uobičajen, jer je uvijek – tu? Meni je skroz weird.

Mjesec nam je vrlo blizu, a ujedno je i jedan od najčudnijih objekata u poznatome nam svemiru. To je nešto kao ono, svi ljudi oko nas su nam totalno čudni, osim najbližeg susjeda koji ima tri glave i trenutno je na dijeti sa tupim žiletima.

Ima oko mjeseca jako puno stvari koje se prkose poznatoj fizici. Mjesec nema čvrstu koru, kao ostali planeti. Mjesec je, ili šupalj ili je gustoća njegove unutrašnjosti jako mala. Bizarno, ali većina njegove mase ne nalazi se u središtu, nego je raspoređena u seriju točaka jako blizu površine. Materijal od kojeg je Mjesec napravljen nekada se nalazio na površini zemlje, a kako je ostala rupa na Zemlji, ubrzo ju je prekrila voda i danas to zovemo - Pacifik. Ta velika stijena, odvaljena od Zemlje, ubrzo se formirala u ono što danas zovemo Mjesec, a sve to se odigravalo ne tako davno, prije 4,6 milijardi godina. Sama konstrukcija mu nije baš uobičajena, a shodno time se i ponaša - neuobičajeno. Mjesec je točno 400 puta manji od Sunca, ali 400 puta bliži Zemlji nego Sunce, pa nam se stoga čini da su podjednake veličine, a to je i razlog postojanja fenomena – totalne pomrčine. Dok mi pomrčinu doživljavamo kao nešto normalno, ona je zapravo najveća svemirska slučajnost.

E, da. Mjesec kopira pokrete Sunca prilikom izlaska i postavlja se u identičan položaj gdje se Sunce nalazilo, a sada je „s druge strane“. Ne postoji logično objašnjenje zašto Mjesec kopira „putanju“ Sunca, a značajno je samo za čovjeka koji se nalazi na Zemlji.

Možda on ipak nije prirodni, nego umjetni Zemljin satelit, nadograđivan sve dok se nije poklopilo gore navedeno.

Još nešto. Da nema Mjeseca točno tih dimenzija i mase i tu udaljenost od Zemlje, ne bi bilo ni života na Zemlji. Mjesec se ponaša kao nekakav stabilizator koji Zemlju drži pod ovim kutom i brine se o godišnjim dobima, a ujedno i drži vodu tekućom u većini dijelova našeg planeta. Bez Mjeseca bili bismo mrtvi poput Venere.

Onda, ako je umjetan, tko ga sagradio? Tu još nema odgovora. Ipak je od njegovog stvaranja prošlo 4,6 mlrd godina. Jedino pitanje na koje se može odgovoriti je: Zašto je sagrađen? Da bi proizveo – život.

I tako blah...blah...blah i eto - jutro...lud

Ovo sam natrkeljao 05.07.2006. u 16:50 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (2) - Ispljuni na papir - #





O temi JEL' VAMA ČUDAN MJESEC? izjasnili su se:













KOREA DO AMERIKE



Eto, okrenem reda radi malo na CNN, kad ono „BREAKING NEWS: N.Korea launches 3 missles“. Baš si nekaj mislim, jel' ima to neke veze sa ovim polu-ispravnim Challenger-om koji su ameri danas lansirali. No, sada striček Buš ima dobar razlog napasti sjevernu Koreu. Kak su se oni usudili ispaliti 3 projektila, od kojih su 2 pala u more, a za jedan se ne zna kako je završio (ako je završio, za sada), na sveti dan „Fort of Džulaj“ (dan nezavisnosti, blah)? Mislim, ono, bilo koji drugi dan, ajd, OK…ali' Fort of Džulaj???

I? Kaj sad? Treći svjetski rat? Daaaaaajjjjj, ono, mojne me…Kakav rat? Između koga? Bugara i Hrvata? Albanaca i Rumunja? Aaaaalooooo!!! Ljudi su gladni, ali ne – ratovanja….fuck!!! Već mi taj dobro uhodani sistem Problem – Rješenje - Posljedica počinje gadno ići na živce. Toliko prozirno, a toliko teško uspavanima za vidjeti. Helouuuuu….anybody??? Ah, da...još traje prvenstvo u nogometu... headbang

Blah!

Ovo sam natrkeljao 05.07.2006. u 00:23 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (2) - Ispljuni na papir - #





O temi KOREA DO AMERIKE izjasnili su se:













Objavljeno: utorak, 04.07.2006. ljeta Gospodnjeg

NEKOLIKO UHVAĆENIH TRENUTAKA




Ovo sam natrkeljao 04.07.2006. u 02:22 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (7) - Ispljuni na papir - #





O temi NEKOLIKO UHVAĆENIH TRENUTAKA izjasnili su se:













Objavljeno: ponedjeljak, 03.07.2006. ljeta Gospodnjeg

PETNAEST



sjeverni Novi Meksiko
septembar 2004

Ken polako pomiče zastor, saginje se i istura plinsku svjetiljku naprijed. Poziva Melvina i mene da ga slijedimo. Ja palim svoju baterijsku lampu. Posmatram zidove okruglog tunela. Glatki su. Očigledno, nekom razvijenom tehnologijom je kamen probijen. Pitam se zašto autori nisu napravili promjer veći od jednog metra da se može komotno hodati, a ne puzati.

Apsolutna tišina. Kao da nas tunel vodi u sasvim novi svijet. Zrak je osvježavajuće prohladan. Oči mi se privikavaju na polumrak. Dodirujem zidove. Fino obrađeni, gotovo polirani. Nema sumnje, ovo nije plod prirode već ljudskih
ruku, odnosno… nečijih ruku.

Nakon dvadesetak metara tunel zaokreće. I tada izbijamo na proširenje. Pred nama su spiralne stepenice. Po izlasku iz tunela odmah uočavam petroglif uklesan u kamenu. Ovo je nešto znatno drugačije od svega što sam dosad vidio. Perfektne linije, kao laserom usječene u tvrdi kamen.

Silazimo niz stepenice. Pod ove prostorije je čist. Nema kamenčića, pijeska, prljavštine. Premazan je nekom masnom bojom ili gumiranom masom. Kenova svjetiljka daje dovoljno svjetla; vidim da je ona masna boja i na zidovima, ali i na svodovima pećine.

Ako ovu prostoriju uopće možemo nazvati “pećinom”. Jer, neko je uložio veliki trud da izbuši zidove ovog kanjona i napravi ove vještačke prostorije.

Ken nas, laganim i sigurnim korakom, vodi naprijed. Podiže svjetiljku. Pred nama su profili ljudskih likova uklesani (ili dodani) zidovima pećine. Formiraju poluotvorenu kapiju. Spajaju svod sa podom.

Zakoračili smo iz jednog u sasvim novi svijet.



“Petnaest” je visok 180 cm, rođen je 1934. godine. Osijedjela srebrna kosa mu je do ramena; najčešće je nosi svezanu u rep. Prodorne smeđe oči. Rođen je u Španjolskoj. Čitav život je potpuno posvetio radu na razvoju tehnologije putovanja kroz vrijeme. Radni dan mu traje 20 sati; spava samo četiri sata noću. Perfektno je fokusiran i ne gubi vrijeme na razvoj drugih projekata koji nemaju veze s njegovim. U ACIO organizaciji uvijek ima nekoliko takvih projekata i “Petnaest” se ne uključuje u njih. Ali zato, u užoj Labirint grupi, svaki projekt ima veze sa tehnologijom putovanja kroz vrijeme.

“Petnaest” je svoje prve sijede vlasi dobio u dvadesetim godinama. I dok je većina studenata razmišljala o djevojkama i zabavama on se posvećivao svojoj životnoj misiji. Doduše, tokom 1950-ih putovanje kroz vrijeme je smatrano traćenjem vremena u akademskim krugovima. Stoga se “Petnaest” sukobljavao sa svojim profesorima koji su se osjećali pod prijetnjom kada su razgovarali s njim. Jednostavno je bio nadmoćno kreativniji i bolje potkovan znanjem. Usto i tvrdoglav. Kada bi ga profesori upućivali da se bavi nečim drugim on bi im odbrusio da su limitirani.

Izbačen je sa fakulteta; ali su do njega došli iz Bellovih laboratorija. Njegova istraživanja o kvantnim objektima (elektroni i neutroni) i kako svijest može na njih da utječe su im se učinila interesantnim. Međutim, tvrdnje “Petnaest” da je Einsteinova teorija relativnosti nedostatna, jer ne uzima u obzir utjecaj svijesti na kvantne objekte, je prihvaćena kao hereza u naučnim krugovima.

U to vrijeme “Petnaest” nije mogao matematički dokazati svoje tvrdnje, ali je u tajnosti nastavio raditi na njima. Tada su ga zapazili u super tajnoj ACIO obavještajnoj agenciji. Tadašnji njihov lider je prepoznao snagu intelekta “Petnaest” i super-kreativnost. Postao je članom organizacije; njegov identitet i svi podaci iz života su izbrisani.

Slijedi uspon ka poziciji direktora razvoja u ACIO. Kasnije je izložen specijalnom procesu pojačanja inteligentnih i memorijskih potencijala (Corteum intelligence accelerator technology). Svaki član Labirint grupe je prošao kroz taj proces jačanja mentalnih sposobnosti. Ipak, najdjelotvorniji utjecaj je bio upravo na “Petnaest” cime je on dodatno odskočio od ostalih.

S razlogom se “Petnaest” smatra najinteligentnijim živim ljudskim bićem.

Ovaj briljantni um je na čelu dvije najnaprednije organizacije na Planeti: ACIO i Labirint Grupe.


Alternativna historija

Ovo sam natrkeljao 03.07.2006. u 22:28 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (0) - Ispljuni na papir - #





O temi PETNAEST izjasnili su se:













NEMREŠ BILIVIT



Evo, za sve vas koji kanite svoje godišnje odmore provesti preko bare (tj. u Ameriku), pripazite na sljedeće zakone:

Alabama
It is illegal to play Dominos on Sunday.
It is illegal to wear a fake moustache that causes laughter in a church.
Putting salt on a railroad track may be punishable by death.

Alaska
In Fairbanks, it is illegal to feed alcoholic beverages to a moose.
It is illegal to a wake a bear for the purpose of photography, although it is legal to shoot a sleeping bear.
A law in Fairbanks, does not allow moose to have sex on city streets.

Arizona
In Tucson, it is illegal for women to wear pants.
In Globe, it is illegal to play cards in the street with a Native American.
In Glendale, it is illegal to drive a car in reverse.
In Nogales, it is illegal to wear suspenders.

Arkansas
In Fayetteville, it is illegal to kill any living creature, including insects.
In Little Rock, if a man and a woman flirt with each other in the streets, they could be jailed for 30 days.
A man can legally beat his wife, but not more than once a month.
-Don't do it guys.

California
It is a misdemeanor to shoot at any kind of game from a moving vehicle, unless it's a whale.
In Pacific Grove, molesting butterflies can result in a $500 fine.
In Pasadena, it is illegal for a secretary to be alone in a room with her boss.
It is illegal to set a mousetrap without a hunting license.
In Long Beach, it is illegal to curse on a mini-golf course.
In San Francisco, it is illegal to wipe one's car with used underwear.
It is illegal to cry on the witness stand in Los Angeles.
It is illegal to eat oranges in a bathtub.
Due to the ambled name of "Texas Instrument," the TI-82,TI-83,TI-83+,TI-86, and TI-89 were all banished from California. If caught with one, 4 weeks of prison is assigned.
In Ventura County, cats and dogs are not allowed to have sex without a permit.

Colorado
In Durango, it is illegal to go out in public dressed in clothing unbecoming to one's gender.
In Logan County, it is illegal for a man to kiss a woman while she is asleep.
In Pueblo, it is illegal to let a dandelion grow within city limits.

Connecticut
In Hartford, it is illegal to educate a dog.
It is illegal to dispose of used razor blades.
In New Britain, the speed limit for fire trucks in 25 mph, even when going to a fire.
In Hartford, it is illegal for a man to kiss his wife on a Sunday.

Delaware
In Lewes, it is illegal to wear pants that are form-fitting around the waist.
It is illegal to fly over a body of water unless sufficient supplies of food and water are on board.

Florida
In Miami, it is illegal for a man to wear of any kind of strapless gown.
Unmarried women who parachute on Sundays may be jailed.
In Sarasota, it is illegal to sing while wearing a bathing suit.

Georgia
All males in the state between the ages of 16 and 50 are required to work on public roads.
In Columbus, it is illegal to sit on one's porch in an indecent position.
In Quitman, it is illegal for a chicken to cross the road.
It is illegal to change the clothes on a storefront mannequin unless the shades are down.

Hawaii
It is illegal to appear in public wearing only swimming trunks.
It is illegal to own a mongoose without a permit.

Idaho
In Pocatello, the carrying of concealed weapons is forbidden, unless some are exhibited to public view.
Also in the latter town, it is prohibited for pedestrians and motorists to display frowns, grimaces, scowls, threatening and glowering looks, gloomy and depressed facial appearances, generally all of which reflect unfavorably upon the city's reputation.
Boxes of candy given as romantic gifts must weigh more than 50 pounds.

Illinois
In Chicago, people who are diseased, maimed, mutilated, or deformed to the point of being an unsightly or disgusting object are banned from going out in public.
Also in Chicago, it is illegal to fish in pajamas.
One more in Chicago, it is illegal to take a French poodle to the opera.
It is illegal to speak English, the officially recognized language is "American."
A state law in Illinois mandates that all bachelors should be called master, not mister, when addressed by their female counterparts.
In Oblong, it's punishable by law to make love while hunting or fishing on your wedding day.
In Gurnee, it is illegal for women weighing more than 200 pounds to ride horses in shorts.
In Joliet, it is illegal to mispronounce the name Joliet.

Indiana
Monkeys are forbidden to smoke cigarettes in South Bend.
In Gary, it is illegal to attend the theater within four hours of eating garlic.

Iowa
State law forbids any establishment from charging admission to see a one-armed piano player.
In Fort Madison, fireman are required to practice for 15 minutes before going to a fire.
After lovemaking, men are NOT allowed to take more than three gulps of beer while lying in bed with their wives-or holding them in his arms.

Kansas
It is illegal for restaurants to sell cherry pie a la mode on Sundays.
In Wichita, it is illegal to carry a concealed bean snapper.
In Lang, it is illegal to ride a mule down Main Street in August, unless the animal is wearing a straw hat.
In Natoma, it is illegal to throw a knife at any one wearing a striped shirt.

Kentucky
It is illegal for a woman to appear in a bathing suit on a highway unless she is a) escorted by at least two police officers, b) armed with a club, or c) lighter than 90 pounds or more than 200 pounds.
It is illegal to remarry the same man four times.
State law stipulates that a person is considered sober until he or she "cannot hold onto the ground".

Louisiana
In New Orleans, fire trucks are required by law to stop at all red lights.
It is considered simple assault to bite someone in New Orleans, but it is aggravated assault if the biter has false teeth.
It is against the law to gargle in public.

Maine
In Portland, it is illegal for men to tickle women under the chin with feather dusters.
The most money one can legally win gambling is three dollars.
It Rumford, it is illegal for a tenant to bite his/her landlord.
In Waterville, it is illegal to blow one's nose in public.

Maryland
In Baltimore, it is illegal to wash or scrub sinks, no matter how dirty they get.
Every person who has bowled since 1833 may be fined $2 for each offence.
In Hale Thorpe, it is illegal to kiss for more than one second.
It's illegal to mistreat oysters.
It's illegal to play Randy Newman's "Short People" on the radio.

Massachusetts
In Salem, even married couples are forbidden from sleeping nude in the rented rooms.
It is illegal to wear a goatee without a license.
Dueling with water pistols is illegal.
In Boston, it is illegal for someone to take a bath unless ordered by a physician.
In 1659, Christmas was outlawed.

Michigan
A man legally owns his wife's hair.
In Detroit, it is illegal to ogle a woman from a moving car.
In Port Huron, the speed limit for ambulances is 20 mph.
Under state law, dentists are officially classified as mechanics.
In Clawson, it is legal for a farmer to "sleep with his pigs, cows, horses, goats, and chickens".

Minnesota
Women may face up to 30 days in jail if they impersonate Santa Claus.
In Minneapolis, double parkers can be put on a chain gang.
Every man in Brainerd is required by lay to grow a beard.
It's illegal to tease skunks.

Mississippi
It is still legal to kill one's servant.
In Truro, a would-be groom must prove himself manly prior to marriage by hunting and killing 6 blackbirds or 3 cows.
In Alexandria, no man is allowed to make love to his wife with the smell of garlic, onions, or sardines on his breath. If his wife so requests, law mandates that he must brush his teeth.

Missouri
In Saco, women are forbidden from wearing hats that might frighten timid persons, children, or animals.
In St. Louis, it is illegal for an on-duty firefighter to rescue a woman wearing a nightgown. In order to be rescued, a woman must be fully dressed.
While children may purchase shotguns in Kansas City, they are not allowed to buy toy cap guns.
In Merryville, women are prohibited from wearing corsets because "The privilege of admiring the curvaceous, unencumbered body of a young woman should not be denied to the normal, red-blooded American male".

Montana
It is a felony for a wife to open her husbands mail.
It is a misdemeanor to show movies that depict acts of felonious crime.
It Whitehall, it is illegal to operate a vehicle with ice picks attached to the wheels.

Nebraska
It is illegal for a mother to give her daughter a perm without a state license.
In Waterloo, barbers are forbidden from eating onions between 7am and 7pm.
In Omaha, barbers are forbidden form shaving their customers chests.
The owner of every hotel in Hastings, is required by law to provide each guest with a clean and pressed nightshirt.
If I child burps during a church service, their parents may be arrested.
It is illegal for bar owners to sell beer unless they are simultaneously brewing a kettle of soup.

Nevada
It Nyala, a man is forbidden from buying drinks for more than three people.
In Eureka, men are forbidden from kissing women.
Everyone walking on the streets of Elko is required to wear a mask.
In Eureka, men who wear moustaches are forbidden from kissing women.

New Hampshire
It is illegal to sell the clothes one is wearing to pay off a gambling debt.
It is illegal to check into a hotel with an assumed name.

New Jersey
It is against the law to frown at a police officer.
In Neward, it is illegal to sell ice cream after 6pm, unless the customer has a note from his/her doctor.
It is illegal to slurp soup.
In Trenton, it is illegal to throw a bad pickle in the street.

New Mexico
In Raton, it is illegal for a woman to ride horseback down a public street with a kimono on.
The Merriam-Webster Collegiate Dictionary is banned in Carlsbad.
State officials ordered 400 words of "sexually explicit material" to be cut from Romeo and Juliet.

New York
In New York City, it is illegal for a woman to be on the street wearing "body hugging clothing."
In New York City, it is illegal for a man to ogle a lady. The accused are forced to wear horse-blinders.
Also in New York City, it is disorderly conduct for one man to greet another on the street by placing the end of his thumb against the tip of his nose, at the same time extending and wiggling the fingers of his hand.

North Carolina
In Charlotte, women must have their bodies covered by 16 yards of cloth at all time.
In Ashville, it is illegal to sneeze on city streets.

North Dakota
In Fargo, one may be jailed for wearing a hat while dancing, or even for wearing a hat to a party where dancing is taking place.
It is illegal to lie down and fall asleep with your shoes on.
It is illegal to serve beer and pretzels at the same time in any bar, club, or restaurant.

Ohio
In Cleveland, women are forbidden from wearing patent leather shoes, for men can see the reflection of their underwear.
In Columbus, it is illegal for stores to sell Cornflakes on Sunday.
It Oxford, it is illegal for a women to undress in front of a man's picture.
In Youngstown, it is illegal to run out of gas.
Catch-22 is banned in Strongsville.

Oklahoma
People who make ugly faces at dogs may be fined and/or jailed.
In Schuster, it is illegal for a woman to gamble while wearing a towel.

Oregon
One may not bathe without wearing "suitable clothing," i.e., clothing that covers one's body from neck to knee.
In Hood River, it is illegal to juggle without a license.
In Marion county, ministers are forbidden from eating onions or garlic before giving a sermon.
As of January 1, 2000 all 5 bedroom homes will be evacuated and searched by police for drug substances every 2 months.
If caught in possession of Marijuana during the month of February, you will be assigned to two thousand hours of community service.
It is illegal to be seen in public with the number 69 on an article of clothing.

Pennsylvania
Any motorist who sights a team of horses coming toward him must pull well off the road, cover his car with a blanket or canvas that blends with the countryside, and let the horses pass. If the horses appear to be skittish, the motorist must take his car apart piece by piece, and hide it under the nearest bush.
In Morrisville, women need a permit to wear cosmetics.
Ministers are forbidden from performing marriages when either the bride or the groom is drunk.

Rhode Island
In Providence, it is illegal to sell toothpaste and a toothbrush to the same customer on a Sunday.
It is illegal to throw pickle juice on a trolley.
In Newport, it is illegal to smoke a pipe after sundown.

South Carolina
Every citizen is obliged to carry his gun to church.
No horses are allowed into Fountain Inn unless they are wearing pants.
In Charleston, all carriage horses must wear diapers.

South Dakota
It is illegal to lie down and fall asleep in a cheese factory.
Movies that show police officers being struck, beaten or treated in an offensive manner are forbidden.

Tennessee
It is illegal to use a lasso to catch fish.
In Dyersburg, it is illegal for a woman to call a man for a date.
In Memphis restaurants, it is illegal to give any pie to fellow diners, it's illegal to take unfinished pie home and all pie must be eaten on the premises.
In Memphis, it is illegal for a woman to drive by herself, unless a man is walking or running in front of the vehicle, waving a red flag in order to warn approaching pedestrians and motorists.

Texas
It is illegal for children to have unusual haircuts.
A recently passed anti-crime laws requires criminals to give their victims 24 hours notice, either orally or in writing, and explain to the nature of the crime about to be committed.
It is illegal to milk another person's cow.
In El Paso, churches, hotels, halls of assembly, stores, markets, banking rooms, railroad depots, and saloons are required to have spittoons on hand.
In Houston, it is illegal to sell Limburger cheese on Sunday.
The entire Encyclopedia Britannica is banned in Texas because it contains a formula for making beer at home.

Utah
Birds have the right of way on all highways.
A husband is responsible for every criminal act committed by his wife while she is in his presence.

Vermont
Women must obtain written permission from their husbands to wear false teeth.
It is illegal to deny the existence of God.
It is illegal to whistle underwater.

Virginia
In Richmond, it is illegal to flip a coin in any eating establishment to determine who buys a cup of coffee.
It is illegal for a man to kick his wife out of bed.
It is illegal for a man to pat his wife's derriere.
There is a state law prohibiting "corrupt practices of bribery by any person other than canidates".

Washington
In Seattle, women who sit on men's laps on buses or trains without placing a pillow between them face an automatic 6 months in jail.
In Seattle, it is illegal to carry a concealed weapon longer than 6 feet.
It is illegal to pretend one's parents are rich.
In the state of Washington there is a law against having sex with a virgin under any circumstances. (Including the wedding night.)

West Virginia
In Nicholas County, no clergy members may tell jokes or humorous stories from the pulpit during church services.
It is illegal to snooze on a train.

Wisconsin
In St. Croix, women are not allowed to wear anything red in public.
It is illegal to cut a women's hair.
It is illegal to kiss on a train.
Cheese making requires a license. Limburger cheese making requires a master cheese license.

Wyoming
It is illegal to wear a hat that obstructs peoples' view in a public theater or place of amusement.
It is illegal for a women to stand within five feet of a bar while drinking.


Sorry, nije mi se dalo prevoditi, ima pun qrac teksta...bang

Ovo sam natrkeljao 03.07.2006. u 20:16 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (5) - Ispljuni na papir - #





O temi NEMREŠ BILIVIT izjasnili su se:













POBJEGO IM DILER SA ZAJEDNIČKE PIJAČE



Diler policajce odveo na piće

Nakon hapšenja u Veloj Luci, policajci su Cvika vozili prema Korčuli. Kad su došli u Čaru, on ih je pozvao da stanu, platio im piće i utekao. Sad policija istražuje gdje je nastao propust.


ZAGREB - Ravnateljstvo policije naložilo je Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj da istraži kako je i zašto Jakša Cvitanović Cvik, navodno glavni korčulanski diler, pobjegao dvojici policajaca koji su ga pokušali privesti nakon što je drškom pištolja u Veloj Luci teško ozlijedio jednog Korčulanina, doznaje se u MUP-u.

Policija je potvrdila da je Cvitanović pobjegao policajcima i da se za njim intenzivno traga, te da će protiv dvojice policajaca kojima je pobjegao biti pokrenut stegovni postupak.

Net.hr


E, sad ti budi pametan. Čovjek dila po otoku sve u 16 i to gooodinama, vozi mečku, kakvu 90% ljudi ovdje može samo sanjati, a navodno si je i dosta nekretnina priskrbio.

Ti ovdje zakasniš na posao, pa ispadne da si maltene najgori kriminalac. Brijem si da je ova naša država totalno u banani, kriminalci se šeću ulicama, bakice koje prodaju sir uz cestu bivaju zatvarane, penziči ne mogu do svoje love jer su im gospoda u foteljama sve maznuli, uhvačeni pedofili bivaju pušteni, pa viđeni ponovo oko vrtića i osnovnih škola...heeej...nije li vrijeme da se poduzme nešto? Zašto svi čekamo da "netko drugi" poduzme nešto? Ionako "oni drugi" imaju važnijeg posla, recimo, stvoriti si lagodan život u 4 godine....nije ni to baš lako...

Refuse - Resist!!!

Blah!

Ovo sam natrkeljao 03.07.2006. u 15:19 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (1) - Ispljuni na papir - #





O temi POBJEGO IM DILER SA ZAJEDNIČKE PIJAČE izjasnili su se:













UFO? NLO? ET? TAJNA SLUŽBA?









Ovo sam natrkeljao 03.07.2006. u 13:15 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (4) - Ispljuni na papir - #





O temi UFO? NLO? ET? TAJNA SLUŽBA? izjasnili su se:













Objavljeno: nedjelja, 02.07.2006. ljeta Gospodnjeg

NEBO



Ovo sam natrkeljao 02.07.2006. u 15:41 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (5) - Ispljuni na papir - #





O temi NEBO izjasnili su se:













<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.


blog