Objavljeno: nedjelja, 14.01.2007. ljeta Gospodnjeg

PROMOCIJA HRVATSKIH BLOGERA U SECOND LIFE-U



Započela je gadna ekspanzija u Second Life-u (dalje: SL) i samim time bio sam ponukan napraviti nešto s ciljem promocije nas 'rvata u tome mediju. Zastupljenost Hrvata još je poprilično mala, s time da do sada nije postojao niti jedan hrvatski community. Nešto se po tom pitanju moralo poduzeti. Budući da sam zagriženi bloger i k tome vjeran poslužitelju Blog.hr-a, otvorio sam sa Snoopyshistom (aka LadyDi Silverstar) blog.hr komunu u SL-u. Za sada tamo promoviram meni drage blogere, što znači da bilo tko može direktno iz SL-a biti prebačen na bilo koji od tamo promoviranih blogova. Projekt je tek u fazi izgradnje, tako da je ovo što možete vidjeti na slikama, tek početak jedne velike stvari (što možda sada još ne izgleda tako). Ne bih ja bio ja , Nacrtani (aka Notorious Supercharge), da nisam otvorio i svoj mali butig sa svojim crtežima, a u pripremi je i SL strip izdanje „Bedijanera“, mog stripovskog alter-ega. Sve u svemu, svim znatiželjnicima preporučio bih da putem ovog linka navrate u naše prostorije. Ako imate instalirani SL, bit ćete teleportirani tamo, ako ga još nemate, bit će vam ponuđen download istog , te besplatnom registracijom možete početi bauljati po jednom za vas novom i zanimljivom virtualnom svijetu. Želim vam puno zabave, a onim ambicioznijima i puno – zarade. Naime, u SL-u se može i dobro zarađivati, jer se virtualni novac, zarađen tamo, može konvertirati u bilo koju postojeću valutu, te vam biti prebačen na vaš račun. Toliko za sada, bit će uskoro još javljanja iz SL-a.

Vaš Nacrtani :)




LadyDi ispred Hrvatske blog komune



Neki od nama dragih blogera



Kao što vidite, direktno iz SL može se doći do vašeg bloga



LadyDi u mojoj galeriji



Theend i Notorious na krovu galerije


Ovo sam natrkeljao 14.01.2007. u 21:07 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (12) - Ispljuni na papir - #





O temi PROMOCIJA HRVATSKIH BLOGERA U SECOND LIFE-U izjasnili su se:













Objavljeno: petak, 05.01.2007. ljeta Gospodnjeg

PROMOCIJA U SECOND LIFE-U



Zahvaljujući dragom prijatelju Zen Itokawa-i, dobio sam svoje promocijsko mjesto u Second life-u, sa mojim crtežima i linkom na svoj blog. Naravno i prodaja majica sa prigodnom cijenom od samo 10 lindena. Ajmo narode navali, još malo pa nestalo. :)

Ovo sam natrkeljao 05.01.2007. u 18:45 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (18) - Ispljuni na papir - #





O temi PROMOCIJA U SECOND LIFE-U izjasnili su se:













Objavljeno: srijeda, 03.01.2007. ljeta Gospodnjeg











Ovo sam natrkeljao 03.01.2007. u 21:59 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (0) - Ispljuni na papir - #





O temi izjasnili su se:













SRETNA VAM NOVA GODINA



Prošlo je napokon i to ludilo. Te Božić, te Nova godina, te-84... Moram priznati da sam jedva preživio to prežderavanje, lokanje i tulumarenje, ipak su to već godine. Sve u svemu, nije ispalo loše, još da su se svi odazvali, ne bih sada morao sređivati zaostatke iz frižidera (nedajbože da se kaj pokvari). Već mi francuska salata iz ušiju izlazi, no polagano ju finiširam. Najgore su prošli moji dlakavi prijatelji, koji eto još i danas (puna 2 dana nakon dočeka), još ne mogu doći k sebi od trauma nanesenih im raznim petardama, raketama, kalašnjikovima i haubicama. Sada ja moram glumiti mačjeg psihijatra i dovesti ih u red.

Eto, toliko za sada od mene, želim vam sve kaj si i sami želite u ovoj novoj 2007. godini.




Vatromet na Zagrebačkim bregima

Ovo sam natrkeljao 03.01.2007. u 13:52 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (4) - Ispljuni na papir - #





O temi SRETNA VAM NOVA GODINA izjasnili su se:













<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.


blog